Kalender

Vaar mee met de Ludana of neem een kijkje aan boord. Er zijn verschillende manieren waarop dit mogelijk is:

EVENEMENTEN zijn openbare festiviteiten waarbij de Ludana haar opwachting zal maken. Vaak ligt het schip langs de kant, soms wordt er een stukje gevaren. Het is vaak mogelijk om in ieder geval een kijkje aan boord te nemen in overleg met de schipper. NB: soms is een evenement besloten. In dit geval staat dat vermeld bij de beschrijving van het evenement.

DONATEURSDAGEN zijn vaardagen waarop de varende donateurs welkom zijn. We streven dan naar een zo mooi mogelijke zeildag. Meevaren? Word donateur van de Stichting Behoud Boeier. Stuur een mail (via contact) of bel Dries Verwaaijen op 06 – 293 872 40 om je op te geven.

OPSTAPDAGEN zijn ‘logistieke dagen’, dat wil zeggen dagen waarop de Ludana naar of van een evenement vertrekt. Meevaren? Je bent welkom! Ook zonder donateur te zijn, maar het vaart natuurlijk een stuk fijner als je het wel bent. Stuur een mail (via contact) of bel Dries Verwaaijen op 06 – 293 872 40. NB: het is niet altijd mogelijk om op opstapdagen te zeilen omdat – onafhankelijk van wind & weer – een vooraf ingeplande route moet worden afgelegd. We proberen er in ieder geval een zo mooi en gezellig mogelijke dag van te maken.

[calendar id=”277″]